Skip to main content

Nyhetsartikler

Møter nærmarkeder om mat, kultur og opplevelser

Kontakt

Ingunn Sakshaug

Markeds- og bransjespesialist for Danmark, Nederland, Belgia, Asia og nye utviklingsmarkeder

+47 926 04 452

Send email

Sandra Olsson

Key Account Manager Visit Norway

M. + 46 (0)70 623 0925

I to dager skal operatører fra Sverige, Danmark, Nederland og Belgia delta på live seminarer og workshop-møter - og det blir et digitalt dypdykk innen temaene mat, kultur og opplevelser. Totalt deltar 50 aktører med de utenlandske operatørene og norske leverandører.

Konkurransedyktige Norge

Det er første gang Innovasjon Norge Reiseliv arrangerer for flere markeder på samme tid, noe den digitale hverdagen nå enklere tillater. Sandra Olsson og Ingunn Sakshaug, som er ansvarlig for disse markedene, er glade over å gi operatørene en større innsikt i alle mulighetene som byr seg i Norge innenfor disse temaene – og vise frem at Norge mer enn godt nok kan konkurrere med andre destinasjoner på disse områdene.

- Våre nærmarkeder kjenner Norge for vår vakre natur, men ikke alle vet alle spennende opplevelsene vi har å tilby - både for familier, par som vil ha avslapping og gode matopplevelser, eller mer ekstreme aktiviteter. Dette håper vi å synliggjøre gjennom disse to dagene, og har dermed også tematisert både innhold på live seminarene og workshop-møtene, sier Ingunn Sakshaug.

Nysgjerrig på disse markedene?

Det er ikke lenger mulig å melde seg på til arrangementet 8.-9. desember. Har du spørsmål om å arbeide med og i disse markedene, ta gjerne kontakt med Ingunn Sakshaug om Nederland, Danmark og Belgia eller Sandra Olsson for Sverige.