Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Nasjonal konferanse om cruiseturisme til Norge

Overview

Vestlandsrådet arrangerer for andre gang «Nasjonal konferanse om cruiseturisme til Norge». Konferansen vil være en dagskonferanse og arrangeres i Bergen, 25.oktober 2021. Målgruppene er alle aktører i Norge som er involvert i cruiseturisme, samt interesseorganisasjoner, kommuner, fylker og departementer.

På konferansen ønsker Vestlandsrådet å sette søkelys på en del sentrale spørsmål og utfordringer som Norge står overfor knyttet til cruiseturisme.

Ny nasjonal reiselivsstrategi, nullutslippskrav, fremtidige energiløsninger og beredskap knyttet til cruiseturisme vil være viktige tema på konferansen.

Det vil også bli presentert nye forskningsresultater fra et prosjekt som har sett på effektene av fravær av cruiseturisme i 2020.

Hovedmålet med konferansen er å øke kunnskapen knyttet til de mange utfordringene omkring cruiseturisme til Norge, slik at både næringen og det offentlige kan ta best mulige beslutninger om hvordan man skal planlegge og tilrettelegge for fremtidig cruiseturisme i Norge.

Sett av datoen allerede nå. Detaljert program for konferansen og påmeldingsinformasjon sendes ut i august.

Er det noen spørsmål eller innspill i forbindelse med konferansen kan prosjektleder Trond Amland kontaktes på epost trond@reiselivsutvikling.no eller på mobil 908 55755.

Dates

Mon, October 25, 2021

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nasjonal konferanse om cruiseturisme til Norge
Your Recently Viewed Pages