Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
International

IMEX Frankfurt

Overview

IMEX er en av de viktigste internasjonale B2B-messene for MICE-segmentet. Innovasjon Norge/Visit Norge prioriterer derfor å være tilstede på denne messen med en norsk stand hvor norske partnere kan kjøpe seg plass. 

På IMEX møter du internasjonale kjøpere gjennom forhåndsbookede møter. Dette er en svært effektiv måte å møte mange interessante kjøpere på i løpet av kort tid. 

Messen har sitt eget “hosted buyer”-program og beslutningstakere fra hele verden deltar på messen. Visit Norway gjennomfører egne destinasjonspresentasjoner for “hosted buyers” på den norske standen.

Tradisjonelt har vi også profilert Norge gjennom servering av norsk lokal mat, men grunnet restriksjoner knyttet til pandemien kan det være vi må finne andre profilerende aktiviteter å gjennomføre i 2022.

Passer for

  • Destinasjoner/Convention Bureaus
  • Hotell
  • Venues
  • DMCs
  • PCOs
  • Produkt-/aktivitetstilbydere

Hva slags kunder møter du på IMEX?

Kjøpere fra alle sektorer kommer til IMEX for å planlegge og booke alt fra high-end-insentivs til store fagkongresser. Gjennom IMEXs møtesystem kan du sortere hvilke kunder du ønsker å be om møte med. Dette betyr at IMEX passer for de fleste som jobber innenfor MICE-segmented, så lenge din bedrift oppfyller Innovasjon Norges kriterier for deltakelse på internasjonale B2B-aktiviteter.
Dersom du ikke har jobbet aktivt på det internasjonale MICE-markedet tidligere, kan dette være en fin arena for å teste interessen for ditt produkt ovenfor internasjonale kjøpere.

Dates

Tue, May 31, 2022

Wed, June 1, 2022

Thu, June 2, 2022

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
IMEX Frankfurt
Your Recently Viewed Pages