x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Search
or search all of Norway
Meetings
Meetings.
Photo: CH - Visitnorway.com

Norgeskveld og M&IT Awards middag i London

September 14, 2023 - September 16, 2023

Norgeskveld og deltagelse på M&IT Awards dinner.

Innvasjon Norge Reiseliv arrangerer en Norgeskveld 13. eller 14. september,  på ambassadørens residens i London. Kvelden starter med mingling, en presentasjon av Norge og en introduksjon av partnere (to minutter per partner).

Vi vil deretter sitte ned til en tre retters middag. 20 britiske MICE-agenter og et maksimum antall av ti norske partner kan delta. Innovasjon Norge Reiseliv vil ta hovedansvaret for å invitere MICE-agenter, men det er mulig for norske partnere å invitere kunder i samarbeid med Innovasjon Norge Reiseliv.

Arrangementet kombineres med tilstedeværelse på M&IT Awards middagen. M&IT er den største møteplassen for MICE- næringen i UK. Vi bestiller bord og tilrettelegger for nettverksbygging for norske partnere.

Mål med aktiviteten 

Informere og inspirere MICE-agenter til å velge Norge som destinasjon for sine incentiver, møter og konferanser, samt tilrettelegge for nettverksbygging. Deltagelse på M&IT Awards dinner er ren nettverksbygging.

Dato: 13 eller 14. september og 15. september

Hvor: London

Pris: £1300 (Reise, kost og losji er ikke inkludert)

Minimum/maksimum antall deltakere: 7-10 partnere

Relevant for


Convention bureaus
Hoteller
Venue/kongressentre
DMC

Hva slags kunder møter du?

MICE-agenter
Incentive House
Venue finders
PCOs
 

Kontaktperson: Britt Gorniok: britt.gorniok@innovasjonnorge.no