Skip to main content

MeetInNorway workshop 2024

Workshop

Tromsø

Bindende påmelding. Frist for påmelding er 1. juni 2024

MeetInNorway er vår årlige møteplass hvor vi kombinerer visningstur til Norge med workshop og en-til-en møter mellom norsk reiselivsnæring og internasjonale kunder. Vi gir de internasjonale kundene muligheten til å bli bedre kjent med Norge som møtedestinasjon gjennom det de opplever og erfarer når de er her. Dette øker muligheten for fremtidig salg av norske reiselivsprodukter.

Vi har arrangert MeetInNorway i ulike former siden 2017, og hvert år har vi mottatt gode tilbakemeldinger fra deltakerne, både fra de internasjonale kundene som understreker nytten av å kombinere workshop og visningstur, og fra de norske deltakerne som gir tilbakemelding om effektive og gode møter med kunder fra flere marked, som er kvalitetssikret av Innovasjon Norges utekontor. 

I 2023 arrangerte vi MeetInNorway i Trondheim. I 2023 er det Tromsø som blir vertskapsby. 
 

Mål med aktiviteten

Skape en god og effektiv møteplass for norske partnere, slik at de møter godt kvalifiserte kjøpere. 
Evalueres på følgende måte: Antall forhåndsbookede møter på den norske standen samt evaluering sendt til de norske partnerne i etterkant som sier noe om våre fastsatte KPI’er. 

Relevant for

  • Destinasjoner/Convention Bureaus
  • Hotell
  • Venues
  • DMCs

Hva slags kunder møter du på MeetInNorway?

Kjøpere innenfor corporate-segmentet, hovedsaklig fra Innovasjon Norges prioriterte markeder. I forkant av workshopen kan man via et eget møtebookingsystem sjekke ut og booke møter med de kjøperne man finner mest interessante for sitt produkt. 

Dersom du ikke har jobbet aktivt på det internasjonale MICE-markedet tidligere, kan dette være en fin arena for å teste interessen for ditt produkt ovenfor internasjonale kjøpere. 

Priser

12.500 NOK (eks. mva)

Prisen er for 1 bedrift/1 person og inkluderer informasjon om din bedrift i produktmanual, tilgang til møtebookingsystem og forhåndsbookede møter/1 møtekalender.

I tillegg inkluderer prisen deltakelse på velkomstmiddag kvelden før workshopen, samt lunsj under selve workshopen. Reise og overnatting er ikke inkludert i prisen. 
 

Maks antall deltakere

Maks. 25 norske bedrifter. I tillegg har Innovasjon Norge mål om å få med omtrent samme antall internasjonal kjøpere.


Kontaktperson: Kari Anne Schwach: kari.anne.schwach@innovasjonnorge.no