Skip to main content

IBTM World Barcelona 2024

Bindende påmelding. Frist 12. august

IBTM er en av de viktigste internasjonale B2B-messene for MICE-segmentet. Innovasjon Norge/Visit Norge prioriterer derfor å være tilstede på denne messen med en norsk stand hvor norske partnere kan kjøpe seg plass. På IBTM møter du internasjonale kjøpere gjennom forhåndsbookede møter.

Dette er en svært effektiv måte å møte mange interessante kjøpere på i løpet av kort tid. Messen har sitt eget “hosted buyer”-program og beslutningstakere fra hele verden deltar på messen. Visit Norway gjennomfører egne destinasjonspresentasjoner for “hosted buyers” på den norske standen. Vi profilerer også Norge gjennom servering av norsk mat. Vi har med egen kokk som både serverer og formidler norske mattradisjoner og norske produkter.  

For mer informasjon om messen, vennligst sjekk IBTM sin egen webside
NB! Informasjonen på nettsiden er nå om IBTM 2023 

Mål med aktiviteten

Skape en god og effektiv møteplass for norske partnere, slik at de møter godt kvalifiserte partnere. ​
Evalueres på følgende måte: Antall forhåndsbookede og gjennomførte møter på den norske standen + evaluering sendt til de norske partnerne i etterkant som sier noe om våre fastsatte KPI’er. 

Relevant for

  • Destinasjoner/Convention Bureaus​
  • Hotell​
  • Venues​
  • DMCs​
  • PCOs​
  • Produkt-/aktivitetstilbydere​

Hva slags kunder møter du på IBTM Barcelona?

Kjøpere fra alle sektorer kommer til IBTM for å planlegge og booke alt fra high-end-insentivs til store fagkongresser.

Gjennom IBTMs møtesystem kan du sortere hvilke kunder du ønsker å be om møte med. Dette betyr at IBTM passer for de fleste som jobber innenfor MICE-segmented, så lenge din bedrift oppfyller Innovasjon Norges kriterier for deltakelse på internasjonale B2B-aktiviteter. ​

Dersom du ikke har jobbet aktivt på det internasjonale MICE-markedet tidligere, kan dette være en fin arena for å teste interessen for ditt produkt ovenfor internasjonale kjøpere. ​

Priser

4.200 EUR (eks. MVA)
Pris inkluderer 1 deltaker fra bedriften, med en møtekalender og tilgang til møtebord på en felles nordisk stand, samt tilgang til IMEX sitt møtesystem.
Som en del av den norske delegasjonen vil du være en del av den overordnede Norgesprofileringen under messen.

Maks antall deltakere

MAX: 18-20 bedrifter

Kontaktperson: Kari Anne Schwach: kari.anne.schwach@innovasjonnorge.no