IBTM Barcelona

Events

Barcelona

Fira Barcelona Gran Via, Av. Joan Carles I, 64, 08908 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Spain

Meld deg på her!

Formål med aktiviteten

IBTM er en av de viktigste internasjonale B2B-messene for MICE-segmentet. Innovasjon Norge/Visit Norge prioriterer derfor å være tilstede på denne messen med en norsk stand hvor norske partnere kan kjøpe seg plass.

På IBTM møter du internasjonale kjøpere gjennom forhåndsbookede møter. Dette er en svært effektiv måte å møte mange interessante kjøpere på i løpet av kort tid. Messen har sitt eget “hosted buyer”-program og beslutningstakere fra hele verden deltar på messen. Visit Norway gjennomfører egne destinasjonspresentasjoner for “hosted buyers” på den norske standen.

Tradisjonelt har vi også profilert Norge gjennom servering av norsk lokal mat, men grunnet restriksjoner knyttet til pandemien kan det være vi må finne andre profilerende aktiviteter å gjennomføre i 2022. For mer informasjon om messen, vennligst sjekk IBTM sin egen webside: IBTM World 2022 - Barcelona | Global MICE Industry Expo

Hvem er aktiviteten relevant for?

  • Destinasjoner/Convention Bureaus
  • Hotell
  • Venues
  • DMCs
  • PCOs
  • Produkt-/aktivitetstilbydere

Hva slags kunder møter du på IBTM?

Kjøpere fra alle sektorer kommer til IBTM for å planlegge og booke alt fra high-end-insentivs til store fagkongresser. Gjennom IBTMs møtesystem kan du sortere hvilke kunder du ønsker å be om møte med. Dette betyr at IBTM passer for de fleste som jobber innenfor MICE-segmented, så lenge din bedrift oppfyller Innovasjon Norges kriterier for deltakelse på internasjonale B2B-aktiviteter.

Dersom du ikke har jobbet aktivt på det internasjonale MICE-markedet tidligere, kan dette være en fin arena for å teste interessen for ditt produkt ovenfor internasjonale kjøpere.

Priser

EUR 3.700,- + spansk VAT
Inkludert i prisen er en digital bedriftsprofil i messearrangørens bookingsystem under paraplyen Visitnorway/Norway Convention Bureau, møtekalender med mulighet for å forhåndsbooke møter med internasjonale kjøpere, plass på den norske standen under selve messen, samt en velkomtmiddag. Prisen gjelder 1 bedrift/1 person.

Maksimum antall deltaker

20 - 25 bedrifter. Med forbehold om messearrangørens retningslinjer.