Skip to main content

Gastronomisk nettverksevent etterfulgt av MICE læringslab

London, UK

Nettverksmiddagen vil bli avholdt i The Escoffier room. Restauranten drives av studenter fra Westminster Kingsway College, høyskolen hvor blant annet Jamie Oliver ble utdannet. Tema for kvelden vil være skandinavisk middag, med fisk fra Norges Sjømatråd. VisitNorway vil invitere ca. 15 kvalitetssikrede UK-kjøpere. Kvelden starter med drikke, mingling og en presentasjon av Norge fra de norske deltakerne. Etterpå blir det servert en fem-retters meny med drikkemeny. Norske partnere vil få muligheten til å flytte seg fra bord til bord gjennom måltidet, slik at de får anledning til å snakke med alle de britiske kundene.

Denne kvelden gir ikke bare norske aktører som deltar en sjanse til å bygge nettverk, den fremmer også det norske kjøkkenet. Samtidig hjelper vi unge mennesker med å utvikle sine vertskapsferdigheter og verdsettelse av det skandinaviske kjøkkenet.

For å sikre at de norske aktørene som deltar får mest mulig ut av reisen til UK, vil vi også arrangere en lærings-lab før arrangementet. Dette betyr partnere må reise over 18. mars for vi begynner tidlig 19. mars for å få mest ut av dagen. Vi vil da bruke tid på å dele erfaringer og møte relevante aktører i det britiske markedet. 

Mål med aktiviteten

Målet med middagen er å skape en nettverksplattform der norske partnere møter prekvalifiserte britiske kjøpere. Det er også en mulighet for norske partnere til å invitere sine viktige kunder til å opprettholde relasjoner. Læringslaben drives for å forbedre kompetansen ved å dele erfaringer og få en dypere forståelse av det britiske MICE-markedet. Evalueres av Innovasjon Norge på følgende måte: Evaluering sendt til de norske partnerne i etterkant som sier noe om våre fastsatte KPIèr. 

Dato: 19. mars 2024

Hvor: London

Pris: £1000 (Reise, kost og losji er ikke inkludert) Prisen inkluderer en dag hvor du får økt kompetanse om det britiske MICE-markedet, inkludert lunsj, samt en nettverksmiddag på the Escoffier room. Reise, opphold og mat utover offisielle programmet må deltakerne betale selv.

Minimum/maksimum antall deltakere: 7-10 

Relevant for

DMC`s

Convention Bureaux

Hotels 

Hva slags kunder møter du på nettverksmiddagen

MICE agencies 

Incentive houses

Kontaktperson: Britt Gorniok: britt.gorniok@innovasjonnorge.no

Påmeldingsfrist: 1. januar, vi opererer etter førstemann til mølla-prinsippet, men forbeholder oss retten til å tilpasse gruppen slik at britiske kjøpere møter representanter fra hele Norge. og det er bindende påmelding. 

Meld deg på her