Skip to main content

Norway Expert Mastertest

Instructies

  • De Mastertest bestaat uit 14 vragen.
  • Alle informatie die je nodig hebt, kun je vinden in één van de 18 modules van het e-learning-programma.
  • Gebruik de knop 'Geef me een hint' voor meer informatie die je op weg helpt naar het juiste antwoord.
  • Je hebt een score van 100% nodig om te slagen.
  • Je mag de test zo vaak doen als je wilt.
  • Als je alle vragen goed beantwoordt, dan kun je je registreren en een diploma krijgen.

Succes, en we gaan duimen dat jij onze volgende Norway Expert wordt!

* Required
Je helpt een gezin bij het boeken van een rondreis door Noorwegen. Ze zijn erg geïnteresseerd in de Vikingen en willen daar tijdens hun reis meer over te weten komen. Welke historische bezienswaardigheden kun je aanbevelen? Kies alle alternatieven die volgens jou geschikt zijn.
* Required
Wil je duurzamere keuzes voor je klanten, zoek dan het Sustainable Destination-symbool. Wat moeten bestemmingen doen om dit label te krijgen? Kies alle alternatieven die volgens jou geschikt zijn.
* Required
Kunnen je klanten btw terugkrijgen als ze Noorwegen verlaten?
* Required
In Noorwegen gebruiken we vaak het concept 'kortreist' (korter gereisd) als we het over eten hebben. Wat betekent dat?
* Required
Een klant maakt bezwaar als je Noorwegen als bestemming voorstelt: 'Want buitenactiviteiten zijn echt niet mijn ding.' Het is waar dat Noorwegen bekend staat om activiteiten in de buitenlucht zoals skiën, vissen en wandelen. Maar wat kun je klanten met andere interesses aanbevelen? Kies alle alternatieven die volgens jou geschikt zijn.
* Required
Een klant zegt: 'Ik heb gehoord dat Noorwegen het duurste land ter wereld is om te overnachten.' Klopt dat?
* Required
'Mijn kinderen (van 12 en 15) en ik zijn ervaren downhill-fietsers, en we willen graag naar een fietspark in Noorwegen.' Welke bestemmingen zou je deze klant aanbevelen? Kies alle alternatieven die volgens jou geschikt zijn.
* Required
Een klant wil met de auto door Noorwegen reizen en heeft de volgende vraag: 'Hoe betaal ik als toerist de tol?' Wat antwoord je?
* Required
Eén van je klanten wil tijdens zijn reis naar Noorwegen zowel de middernachtzon als het noorderlicht zien en vraagt je waar hij het beste naartoe kan gaan en wanneer. Wat zeg je dan? Kies het juiste antwoord.
* Required
'Mijn gezin en ik gaan met de auto door Noorwegen reizen, en ik wil saaie snelwegen en benzinestations graag vermijden om de rit zo leuk mogelijk te maken.' Wat is de beste suggestie voor deze klant?
* Required
Eén van je klanten gaat in mei naar Noorwegen en ze wil heel graag de beroemde watervallen zien. Is dat een goede maand om naar de watervallen te gaan?
* Required
In welke regio('s) kunnen we zowel het stadsleven ervaren als avonturen in de natuur beleven? Kies alle alternatieven die volgens jou geschikt zijn.
* Required
Er zijn 5 hoofdregio's in Noorwegen. Hoe heten die?
* Required
Een klant zegt: 'Ik kan in de zomer geen vrij krijgen, dus ik kan dit jaar niet naar Noorwegen.' Wat kun je antwoorden? Kies alle alternatieven die volgens jou geschikt zijn.
Klaar? Heb je alle vragen goed, dan krijg je een Norway Expert-diploma! It looks like some answers are missing! Please double check, complete all questions, and submit your answers again.