Skip to main content

Nyhetsartikler

Norsk stand på IBTM World 2021 

Hver år arrangeres IBTM World i Barcelona; en av de største globale møteplassene for alle som jobber med møter, incentiver, konferanser og arrangementer. Arrangementet har som mål å inspirere eventbransjen til å levere eksepsjonelle opplevelser for sine kunder.

Arrangørene regner med at over 15.000 representanter for over 3000 destinasjoner og leverandører vil møtes på IBTM World. Alle med en ambisjon å knytte verdifulle forbindelser med potensielle partnere. 

Norsk deltagelse er viktig 

Å være synlig på de største internasjonale bransjemessene innenfor MICE-segmentet er viktig for Norge som møte- og arrangementsland. Og på IBTM World 2021 får vi anledning til møte alle de viktigste kundene på en effektiv måte. Det at Norge er til stede på IBTM World-messen, og har dialog med relevante internasjonale kjøpere, vil danne et godt grunnlag for fremtidig salg til den norske møte bransjen, og bidra til å styrke Norges posisjon som møte- og incentive destinasjon.

Les mer om IBTM World : https://www.ibtmworld.com/

Noe begrenset deltagelse 

Arrangørene har innført et smitteverntiltak,  med begrensninger på hvor mange personer som kan stille på stand. Dermed er det bare convention bureaus fra byene, representanter for hotellkjeder, DMC’er og venues/kongressentre som har fått mulighet til å melde seg på som deltaker på den norske standen i år.

Kontaktperson

Kari Anne Schwach

Manager Corporate

+47 970 80 813

Send email