Skip to main content

Nyhetsartikler

Vi ønsker å invitere til #MeetInNorway i Tromsø 25. - 27. september 2024

#MeetInNorway er en årlig møteplass hvor internasjonale kjøpere av møte- og insentivsegmentet inviteres til en kombinasjon av workshop og visningstur i Norge.

Vi gir de internasjonale kjøperne muligheten til å bli bedre kjent med Norge som møtedestinasjon gjennom de opplevelser og erfaringer de får ved å besøke landet vårt. Det at de internasjonale kjøperne selv får oppleve hva Norge har å by på og som de igjen kan foreslå for sine kunder, øker muligheten for fremtidig salg av norske møte- og insentivprodukter.

Dette er en unik mulighet for dere som jobber med det internasjonale møtemarkedet å møte kvalitetssikrede kunder på en effektiv måte gjennom forhåndsbookede møter og nettverksaktiviteter. I 2024 er Tromsø vertskapsby for B2B-eventet #MeetInNorway.


Foreløpig program MeetInNorway 2024

Onsdag 25. september

Individuell ankomst Tromsø og innsjekk hotell.

17:00 – Mottakelse på Polaria Arctic Experience Center, inkludert guided tur med fokus på bærekraft, klima og havrommet. Det vil bli enkel servering.

19:00 – Kort spaserture fra Polaria Arctic Experience Center til BRIM Explorer, et bærekraftig product som tilbyr stille og innovative opplevelser til sjøs. Etter en presentasjon fra BRIM Explorer, vil vi bli servert en 3-retters middag.

Torsdag 26. september

09:00 – 17:00 - B2B workshop på Scandic Ishavshotel, inkludert lunsj

18:00 – “Culinary walk” Tromsø sentrum 20:00 – Middag på Maskinverket

Fredag 27. september 

Individuell avreise – De internasjonale kjøperne får tilbud om å delta på FAM-tur.

Vi tar forbehold om endringer i programmet

For mer informasjon, inkludert pris, trykk her

Påmeldingsfrist: 1. juni 2024

Meld deg på her

Kontakt

Kari Anne Schwach

Manager Corporate

+47 970 80 813

Send email