Skip to main content

Verktøy og innsikt

Kontakt Innovasjon Norges utekontor


På de respektive utekontorsidene sine sider vil du finne nyttig informasjon om det enkelte marked, inkludert kontaktinformasjon til bransjeansvarlig for Meetings: 


Storbritannia

Tyskland (inkludert Sveits og Østerrike) 

Sverige

Sør-Europa

Verktøy tilgjengelig for næringen

Innovasjon Norge har en innholdsrik mediabank med informasjon om merkevaren Norge og et stort utvalgt av foto og videoer som næringen kan laste ned og benytte kostnadsfritt: 

Film- og fotobank  

Norway Brand Centre


Rapporter og analyse:

Rapporter Meetings - en side hvor vi har samlet Innovasjon Norges markedsrapporter, eksterne rapporter og annen nyttig informasjon for bransjen.  

Årsrapporter Innovasjon Norges B2B-arbeid - på denne siden finner du Innovasjon Norges årlige rapporter for B2B-arbidet som er gjennomført. 

Analyse & Verktøy: På denne siden finner du link til turistundersøkelsen, reisebarometer, overnattingsstatistikk, utslippskalkulator med mye, mye mer. Masse nyttig informasjon for norsk reiselivsnæring. Statusoppdageringer fra markedene

Innovasjon Norges utekontor følger kontinuerlig med på utviklingen i våre prioriterte markeder. Med jevne mellomrom spiller de bransjeansvarlige på utekontorene til Innovasjon Norge inn en liten video som publiseres på våre innsiktssider. Her kan norsk næring få nyttig innsikt i viktige trender og utviklingstrekk i de ulike markedene vi er tilstede i. 

Om du ønsker å ta en titt, gå inn på følgende link:

Publiste statusoppdateringer fra Innovasjon Norges utekontorHar du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Kari Anne Schwach

Project Manager Meetings Corporate

+47 970 80 813

Send email