Verktøy og innsikt
Verktøy og innsikt
Verktøy og innsikt.
Photo: Foto: Espen Mills/Viist Haugesund
Verktøy og innsikt.
Photo: Foto: Espen Mills/Viist Haugesund

Verktøy og innsikt

På denne siden har vi samlet linker til nyttige sider for deg som jobber mot det internasjonale møte- og insentivmarkedet, til sider hvor du kan finne innhold til bruk i salg- og profilering av Norge som Meetingsdestinasjon. 

Norway Brand Centre

Merkevaren Norge handler om å posisjonere Norge ved å fortelle en felles historie om hvem vi er, hvor vi kommer fra og hva vi kan tilby. I tillegg omfatter satsingen en rekke verktøy som norske bedrifter kan benytte seg av i sitt arbeid ute for å bli mer synlig internasjonalt og bli valgt av flere.

Merkevaren Norge består av flere ulike verktøy, inkludert et brand centre med designelementer, historier om Norge og bilder. I tillegg til det digitale utstillingsvindu for grønne og bærekraftige løsninger, The Explorer

Filmer:

Innovasjon Norge Reiseliv/Visit Norway produserer en del filmer, disse kan du finne på YouTube og Vimeo. Selv om målgruppen for mange av filmene er sluttkundene vil også enkelte av disse filmene egne seg til bruk i B2B-arbeidet. I tillegg produseres det i disse dager egne B2B-filmer, en mot det internasjonale kongressegmentet, et mot fag-og forskningsmiljøene i Norge, en for det internasjonale arrangementsegmentet og en for det internasjonale corporate/bedriftsmarkedet.  Så fort filmene er klare vil de bli publisert her og på visitnorway.com/meetings. 

Presentasjoner og rapporter:

På Visitnorway har vi en side hvor vi publiserer presentasjoner for nedlastning og fri bruk. Vi jobber nå med en oppdatert Norgespresentasjon, den blir publisert så fort den er klar på siden.  

Rapporter Meetings - en side hvor vi har samlet Innovasjon Norges markedsrapporter, eksterne rapporter og annen nyttig informasjon for bransjen.  

 

 

Kontakt Innovasjon Norges utekontor

 

På de respektive utekontorsidene sine sider vil du finne nyttig informasjon om det enkelte marked, inkludert kontaktinformasjon til bransjeansvarlig for Meetings: 

 

Storbritannia

Tyskland (inkludert Sveits og Østerrike) 

Sverige

 

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Kari Anne Schwach
Kari Anne Schwach
Project Manager Meetings Corporate