Skip to main content

B2B Forside

#MeetInNorway

.

Har du spørsmål om MeetInNorway? Ta kontakt: 

.

Kari Anne Schwach

Project Manager Meetings Corporate

+47 970 80 813

Send email

Program MeetInNorway Digital April 2021

Mandag 19. april kl. 10:00: 

  • Seminar for norske selgere 

Mandag 19. april kl. 15:00

  • Velkomstseminar for alle deltakere 

Tirsdag 20. april - hele dagen:

  • B2B Digital workshop med 1-1-møter

MEET IN NORWAY

#MeetInNorway er vår årlige møteplass hvor vi kombinerer visningstur til Norge med workshop og en-til-en møter mellom norsk reiselivsnæring og internasjonale kunder. Vi gir de internasjonale kundene muligheten til å bli bedre kjent med Norge som møtedestinasjon gjennom det de opplever og erfarer når de er her. Dette øker muligheten for salg av norske reiselivsprodukter i fremtiden.

Vi har arrangert MeetInNorway i ulike former siden 2017, og hvert år har vi mottatt gode tilbakemeldinger fra deltakerne, både fra de internasjonale kundene som understreker nytten av å kombinere workshop og visningstur, og fra de norske deltakerne som gir tilbakemelding om effektive og gode møter med kunder fra flere marked, som er kvalitetssikret av Innovasjon Norges utekontor. Vi ønsker å arrangere MeetInNorway også i fremtiden, så fort det lar seg gjøre. I mellomtiden må vi tenke alternativt og det er derfor vi ønsker å tilby en digital versjon. Mer informasjon om dette kan du lese lenger ned på denne siden. Pst; lengst ned på siden her kan du også se et par videoer fra tidligere års MeetInNorway-arrangement. 

MEET IN NORWAY 2021

#MeetInNorway - Høsten 2021 

Grunnet den fortsatt usikre situasjonen knyttet til pandemien har Innovasjon Norge besluttet at vi ikke gjennomfører en fysisk MeetInNorway workshop i slutten av oktober som tentativt planlagt. Samtidig ser vi at det er viktig å få potensielle kjøpere av møte- og incentiveprodukter til Norge så fort det er realistisk. Vi ønsker derfor å tilby fysiske fam.trips utover høsten/tidlig vinter. De destinasjonene/byene som ønsker å tilby dette kan ta direkte kontakt med Kari Anne Schwach (kasch@innovasjonnorge.no) senest fredag 3. september for mer detaljert informasjon.


#MeetInNorway Digital workshop 2021 vil bli gjennomført 20. april. Dagen før inviteres norske selgere som deltar til et faglig digitalt seminar. For internasjonale kjøpere vil det bli mulig å delta på digitale FAM.trips som Innovasjon Norge gjennomføres i samarbeid mellom Innovasjon Norge og ulike destinasjoner/byer. 

Meld deg på til årets Digitale MeetInNorway workshop HER   - Frist: 19. mars. 

Pris: NOK 1.000,- per bedrift (eks. mva)

Fam.trip/visningsturer i forbindelse med MeetInNorway - ønsker dere å være vertskap?

Vi ønsker å gjennomføre digitale famtrips/visningsturer i samarbeid med destinasjoner og/eller DMC'er som jobber aktivt på det internasjonale møte- og insentivmarkedet i forbindelse med den planlagte B2B digitale workshopen MeetInNorway. Det er ønskelig å ha et utvalg av "turer" som kjøperne kan velge mellom.

Når? Fredag 16. april og mandag 19. april (med en varighet på maksimalt 1 time hver). På våre Digitale fam.tripssider finner du mer informasjon om hva som kreves og litt praktisk informasjon rundt gjennomføringen av digitale famtrips/visningsturer. Ta kontakt dersom du finner dette interessant.

Frist for å levere forslag til digital famtrip/visningstur til MeetInNorway: 5. mars