Dusj i det fri
Dusj i det fri
Dusj i det fri.
Photo: @Thomas Rasmus Skaug
Dusj i det fri.
Photo: @Thomas Rasmus Skaug

Digitale profilering- og nettverksaktiviteter

For å støtte opp om det målrettede internasjonale salgsarbeidet som gjennomføres innenfor B2B-Meetingsarbeidet er det viktig også å bearbeide segmentet gjennom å oppdatere relevante kjøpere på nyheter fra Norge, holde kunnskapen om Norge oppe og relasjonene ved like. På denne siden kan du finne informasjon om ulike profilerings- og nettverkstiltak din bedrift kan delta på eller arrangere i samarbeid med oss. I første del av 2021 vil dette kun være digitale aktiviteter. 

Visningsturer

Gjennomføring av visningsturer er en effektiv måte å profilere en destinasjon på, og på sikt bidra til økt salg. Når en agent eller byrå får oppleve destinasjonene og produktene de har å by på, gjør det langt enklere å selge videre til sine kunder. 

Som en del av Innovasjon Norges satsing på det internasjonale forretningsmarkedet planlegger vi derfor for gjennomføring av ulike visningsturer gjennom året.

Hvem kan søke om å få gjennomføre en visningstur?

  • Destinasjoner/Convention Bureaus som allerede jobber på det internasjonale forretningsmarkedet. Tilgjengelighet er viktig for de internasjonale møte- og insentivkundene, så det vil si i hovedsak de største byene i Norge. 

Hvordan er fordelingen av kostnadene? 

  • Innovasjon Norge står for kostnader knyttet til å få kundene til Norge, det vil si reisekostnadene.
  • Destinasjon/Convention Bureau må sammen med sine lokale partnere stå for kostnader knyttet til oppholdet, det vil si overnatting, opplevelser, måltider, lokal transport etc.

Hvem er ansvarlig for hva? 

  • Destinasjon/Convention Bureau utarbeider et program, i dialog med Innovasjon Norge og lokale partnere.
  • Innovasjon Norge inviterer kunder, hovedsakelig fra Innovasjon Norges prioriterte markeder.

 

Kahoot! Quiz

En morsom måte å øke kunnskapen om Norge som destinasjon kan være gjennom quiz. Kahoot! er en norsk gründerbedrift som har lykkes stort internasjonalt. Siden oppstarten i 2013 har plattformen etablert seg som en global læringsplattform. Om du ønsker bistand til lage en quiz beregnet på det internasjonale meetings-segmentet, kan du lese mer om hvordan du går frem HER

 

Webinarer på forespørsel

Dersom du og din bedrift ønsker å gjennomføre egne webinarer i ett eller flere markeder kan Innovasjon Norge være behjelpelig med å organisere dette i samarbeid med dere.

Passer for: Destinasjoner (og eventuelt sammen med lokale partnere; DMC'er, hoteller etc.) 

Pris: NOK 750,- per webinar

Ta kontakt for nærmere informasjon. 

 

 

Nyheter for distribusjon internasjonalt

For å sikre at Norge er i bevisstheten til relevante internasjonale kunder som en møte- og insentivdestinasjon er det viktig å synliggjøre Norge via ulike kanaler. Det å kontinuerlig holde relevante kunder oppdatert på nye produkter og muligheter Norge har å by på som meetingsdestinasjon er viktig. Dersom du har nyheter og/eller produktinformasjon du ønsker vi skal formidle, vennligst send oss informasjon til følgende e-postadresse: nyhetsbrevb2b@innovasjonnorge.no  

Du finner mer detaljert informasjon HER, inkludert hvilken type informasjon/profilering din bedrift kan distribuere via Innovasjon Norge og hvilke kanaler som kan være relevante å benytte (kun på engelsk) 

 

 

Kontakt Innovasjon Norges utekontor

På de respektive utekontorenes sider vil du finne nyttig informasjon om det enkelte marked, inkludert kontaktinformasjon til bransjeansvarlige for Meetings:

 

Storbritannia

Tyskland (inkludert Sveits og Østerrike)

Sverige 

Kontakt oss om du har spørsmål eller har behov for råd

Kari Anne Schwach
Kari Anne Schwach
Project Manager Meetings Corporate

En fullstendig oversikt over aktiviteter finner du HER