Skip to main content

B2B Forside

.

Ulrike Sommer

Manager MICE Germany

Send email

Praktisk informasjon Norway's Game Night:

Dato: 26. august 2021

Pris: EUR: 75,- (ca. 750 NOK avhengig av valutakurs)

Maksimum 3 norske partnere kan delta. De norske partnerne må bidra med presentasjon/video, innspill til quiz-spørsmål. Og gjerne gi en premie.

Frist for påmelding: 20. juli

Praktisk informasjon Live Sales Mission:

Dato: 21. - 23. september. NB! Det planlegges tentativt for et kveldsarrangement den 23. september, litt avhengig av Covid-situasjonen.

Pris: EUR: 600,- (ca. 6.000 NOK avhengig av valutakurs). Dersom det blir et kveldsarrangement blir det en egen pris for dette i tillegg.

Maksimum 3 norske partnere kan delta.

Frist for påmelding: Ta kontakt med Ulrike Sommer for informasjon.

Norway's Game Night

Et interaktivt webinar som inkluderer Kahoot Quiz hvor MICE-planleggere lærer om norske MICE-partnere og Norge som MICE-destinasjon.

Kundene søker alltid nye destinasjoner og unike nye opplevelser og aktiviteter, og gjennom MICE Norway's Game Night vil informasjon om Norge som destinasjon bli presentert på en morsom og artig måte som forhåpentligvis gjør at de husker det de lærer. Kahoot quiz'en vil bli satt opp av Innovasjon Norge, men i samarbeid og med innspill fra de norske partnerne som deltar på aktiviteten.

Norske tilbydere vil få muligheten til å presentere sitt produkt og få nye, relevante kontakter i DACH-markedet (Tyskland, Østerrike, Sveits). Vi ønsker en god miks av norske partnere til denne aktiviteten. Målet er å få med 15-20 nye og/eller høyt relevante kunder.


Aktiviteten passer for:

 • Destinasjoner/Convention Bureaus
 • Hoteller og Venues
 • DMC'er
 • Produkt- og aktivitetstilbydere

Kunder som blir invitert:

Nye, potensielle event-/incentive-byråer og møteplanleggere/bedrifter


Live Sales Mission

Mange relevante bedrifter er lokalisert i ulike byer i Tyskland, noe som gjør det utfordrende å møte de samlet ett sted. Vi planlegger derfor en 3 dagers rundreise hvor vi besøker relevante bedrifter sammen med norske partnere. De norske partnerne vil få muligheten til å presentere seg og få relevante og nyttige kontakter i markedet. NB! Med forbehold om at det vil være mulig i forhold til Covid-situasjonen og eventuelle reiserestriksjoner og Myndigheters råd og retningslinjer.

Målet er å møte 10-12 kunder, i møter av en varighet på mellom 30-40 minutter. Norske partnere vil i forkant få en markedsmanual med relevant informasjon om bedriftene vi skal møte, slik at de kan forberede seg på en god måte. Det vil også bli utarbeidet en rapport i etterkant.


Aktiviteten passer for:

 • Destinasjoner/Convention Bureaus
 • Hoteller og Venues
 • DMC'er
 • Produkt- og aktivitetstilbydere

Passer for norske aktører som allerede har jobbet på markedet en stund, men også for nye aktører som ønsker å satse internasjonalt og anser det tyske markedet som interessant. Deltakerne må beherske engelsk og være godt forberedt til møtene som settes opp.

Type kunder vi besøker:

Event-/incentive-byråer og bedrifter i Stuttgart og i München-området.


Distribusjon av nyhetsbrev (Tyskland, Østerrike, Sveits)

MICE-aktører i Norge kan sende innspill til nyhetsbrev som distribueres i det tyske markedet, og som også inkluderer potensielle kunder i Østerrike og Sveits. Tilbudet er gratis, men Innovasjon Norge forbeholder seg retten til å vurdere relevansen av nyheten i markedet.

Plan for nyhetsbrev i 2021:

 • Distribusjon:19.08: Fokus: DMC/Incentive tips fra Norway. Leveringsfrist innhold: 08.08.

 • Distribusjon: 14.10: Fokus på Bærekraft i MICE, Leveringsfrist innhold: 01.10.

 • Distribusjon: 16.12: Fokus på Winter/Jul, Leveringsfrist innhold: 01.12.