x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Search
or search all of Norway
Seminar VM Bryting
Seminar VM Bryting

Vil du søke om et internasjonalt arrangement til Norge?

August 31, 2021

Særforbundenes Fellesorganisasjon, Norges Idrettsforbund og Innovasjon Norge inviterer til seminar om søknadsprosesser for internasjonale mesterskap.

Vi planlegger for et fysisk arrangement, som mulig vil bli streamet. Alle nasjonale retningslinjer vil bli fulgt under gjennomføring av seminaret.

Seminaret vil finne sted på nye Jordal Amfi, hvor VM i Bryting arrangeres. 

Du får møte Morten Sandnæs, generalsekretær i Norges Bryteforbund, og en representant fra United World Wrestling, som vil fortelle om prosessen med å få VM i Bryting til Oslo og Norge. I tillegg vil vi få en virtuell eller fysisk omvisning av nye Jordal Amfi og oppleve fanzone som er satt opp i forbindelse med arrangementet.

Etter seminaret går de som er påmeldt for å se på brytefinalen i klasse WW 57-59-68-72 sammen inn på arenaen. Påmelding til seminaret og finalen gjøres i linken under. 

Vi gjør oppmerksom på at for å kunne delta på seminaret og finalene inne på arenaen kreves det grønt koronasertifikat. Dvs. at du må ha status som beskyttet eller ha negativt prøvesvar nyere enn 24 timer. Det gis ikke refusjon på billettpris dersom deltager ikke kan vise til grønt koronasertifikat.

 

Bryting logoer

Tidspunkt:

Torsdag 7. oktober kl 13.00 – 16.00

Brytefinale fra kl. 16.45 - 21.00

Hvor: 

Jordal Amfi

Pris: 

Det er gratis å delta på seminaret. Kostnad for Brytefinalen kl. 18 er kr. 404,-. som vil bli fakturert i etterkant.

Målgruppe:

Målgruppe for seminaret er særforbund, klubber, kretser og destinasjoner som arbeider mot internasjonale arrangement til Norge. 

 

Mer info:

VM i Bryting

Innovasjon Norges arrangementssatsing

 

NB! Vi gjør oppmerksom på at ved økning i smitte/endring i smittesituasjon kan arrangementet bli heldigitalt.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål!